Sunday, October 9, 2016

Donald Trump, implicat intr-un nou scandal cu tenta sexuala

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţie Statelor Unite, se află din nou în mijlocul unui scandal. Acesta a izbucnit după ce presa a publica o înregistrare din 2005 cu el, în care se laudă, în termeni vulgari, că a făcut sex cu o femeie măritată, potrivit Reuters.

Mai mult de atât, el se laudă că a pipăit multe alte femei, pentru că “când eşti vedetă, te lasă să o faci”. Trump a reușit să-i enerveze până și pe republicani, care până erau foarte rezervați în privința criticilor. Liderii republicani au anunțat că-și retrag sprijinul acordat lui Trump. Până și celebrul actor Robert de Niro a reacționat dur, spunând despre Trump: ”mi-ar plăcea să îi trag un pumn în faţă”.

Da, se pare că sexul la americani rămâne un subiect foarte important. Mai important chiar decât alte probleme. Trump a dat mai multe declarații ciudate până acum, din care aș aminti doar că a promis că va construi un zid la graniţa cu Mexicul pentru a reduce imigrația ilegală. Tot e bine că s-au trezit acum, în ceasul al 12-lea. Nu că Hillary ar fi ușă de biserică, dar totuși... Nici nu cred că cineva care e ușă de biserică poate fi președinte, fie vorba între noi, dar o limită a bunului simț trebuie să existe, undeva.


No comments:

Post a Comment