Monday, August 24, 2015

CE trebuie sa faci cand gasesti un barbat misto

Am vorbit despre ce trebuie sa faci cand gasesti o femeie misto, acum schimbam placa. Observ ca unele femei nu ar recunoaste un barbat misto daca s-ar impiedica de el in drum spre baie. Altele, insa, il vad de la o posta si stiu ce sa faca ca sa-l pastreze langa ele. Iata cateva sfaturi, din perspectiva unui barbat. 

1.Sex de calitate. Evident, e un termen foarte relativ. Unii barbati sunt mai conservatori, altii mai dezinhibati. Tu, insa, ca femeie, trebuie sa stii celebra vorba potrivit careia ”femeia trebuie sa fie curva in pat si doamna in societate”. Adica, daca vrei un barbat langa tine, trebuie sa stii sa-l satisfaci. Pana unde poti tu sa mergi cu limitele, logic. Ca daca vrea, sa zicem, sex in trei cu inca una, dupa o orgie de genul asta te poti trezi ca el ramane cu cealalta. Avantaje si dezavantaje, depinde cum privesti situatia si cat de mult vrei sa risti. Cu un barbat mai conservator, ai grija. Adica impinge limitele putin cate putin, daca sari calul te va percepe ca pe o curva si va cauta alta mai incuiata (link)

2.Simtul umorului. Daca nu stii sa faci glume si nici sa razi la ele, e greu cu un barbat misto. Evident, glume cu un minim de bun simt si de maturitate (nu turnat o galeata de gheata cand esti in cada sau pus laxative in ceai). Un barbat care nu rade prea mult timp va incepe sa se plictiseasca. Si va incepe sa caute altceva (link)

3.Mancarea. Eh, da, un capitol delicat. Nu mai suntem ca pe vremuri, cand femeile stateau la cratita mereu, dar mancarea a ramas un subiect delicat pentru barbati. Macar sa stii sa faci chestii de baza, simple, sanatoase si hranitoare. Daca nu esti capabila nici sa faci o omleta ca lumea... fa-ti bagajele (link)

4.Banii. Un alt capitol delicat. Pai da, se spune ca barbatul trebuie sa aiba mai multi bani, dar asta nu inseamna ca nu poti si tu sa ai mai multi bani sau ca el trebuie sa plateasca mereu masa in oras. Macar incearca sa te prefaci ca vrei si tu sa platesti, mai fa-i si tu un cadou, mai fa si tu cinste cu o pizza. Altfel, daca te vede atarnatoare, va incepe sa se reorienteze. 

5.Timpul. Cel mai mult cred ca detestam sa pierdem timpul. Adica, ok, va ascultam cand va mai vaicariti, cand va plangeti ca nu stiu ce colega e o catea nenorocita ca uite ce v-a facut, ca vecina de la trei umbla dezbracata etc. Ba da nu exagerati, ok? Avem chestii de facut (doar vreti sa avem bani), probleme de rezolvat, vrem si timp pentru noi, sa ne mai distram etc. N-o sa stam toata viata sa va ascultam povestea vecinei de la trei. Decat daca e o bunaciune, voi nu faceti sex de calitate si vrem s-o regulam, evident (link).

Sursa foto: Wikipedia.

No comments:

Post a Comment