Wednesday, October 1, 2014

Emag a anuntat data la care are loc Black Friday in acest an. Evenimentul in care-si pun sperantele retailerii dupa un an delicat

21 noiembrie. Data inscrisa cu cifre si litere de aur in calendarul tuturor retailerilor. Pentru ca, daca nici acum nu au vanzari serioase, inseamna ca au avut un an slab. Este data la care se cam stabileste daca tu, ca vanzator, ai avut un an bun sau nu. 

Anul trecut, Emag (link afiliat) a vandut intr-o singura zi de 23 milioane euro. Un milion a venit doar din cele 60 de masini. Cat nu au vandut altii intr-un an intreg. Sa vedem ce va fi acum, mai ales dupa un 2014 care, cel putin pana acum, nu a fost mai bun decat 2013. Unii ar zice ca dimpotriva, mai ales dupa ce, in trimestrul al doilea, economia a intrat in recesiune.

Oricum, toti retailerii, mai mari sau mai mici, vor incerca sa ia o felie din tort si vor veni cu tot felul de oferte. Atentie insa, sa nu patiti ca altii in anii trecuti: sa cumparati mai mult decat va trebuie produse la preturi normale, ”reduse” dupa ce, in prealabil, preturile fusesera urcate.



No comments:

Post a Comment