Thursday, September 4, 2014

Azi vorbim despre droguri. Stai linistit/a, alea legale

De-a lungul timpului, societatea umana a permis oamenilor sa se drogheze in mod legal. Atunci cand a interzis anumite obiceiuri (vezi perioada prohibitiei din SUA), nu a iesit deloc bine. Alcoolul, tigarile, cafeaua. Cele mai raspindite, cele mai folosite. Cu efecte mai mult sau mai putin nocive (in functie de drog si de cantitate, of course). Dar omul a avut nevoie mereu de un refugiu, de un viciu, de acel ceva care ii face un pic de rau, un pic de bine, ii da o alta stare decat aia normala (realitatea sux, rite?). 

Avem nevoie sa ne simtim uneori copii, sau altfel, sa vedem in ceata realitatea (si pe noi insine). Avem nevoie de acel ceva care sa ne faca sa uitam pentru o clipa de conditia noastra, de faptul ca, in mod sigur, irefutabil, intr-o zi, sooner or later, o sa dam coltul. Si dupa aia n-o sa mai fie nimic. E greu de suportat asta, asa ca avem nevoie de substanta aia care sa ne faca sa uitam de toate astea si sa ”carpe the fkn diem”. 

Din fericirea, legislatia in vigoare permite (inca) niste droguri cat se poate de legale. Am facut o trecere in revista a catorva variante care mi s-au parut atragatoare (linkuri afiliate) atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului. 

O cafea excelenta pentru espressor, apoi un vin de calitate (sorry, un vin bun nu are cum sa coste sub 20 de lei sticla) si o lista cu tigari (nu fumez, nu ma pronunt). Si, desigur, nu consumati alcool si nu fumati daca nu aveti deja 18 ani impliniti, ok? Si nu faceti abuz, da? :)




No comments:

Post a Comment