Tuesday, July 8, 2014

Legaturi de familie: Ce secrete pot ascunde rudele pe care credem ca le cunoastem

Maggie isi petrece copilaria intr-o casa neconventionala, plina de viata, din Tasmania, cu tinara ei mama, de numai saptesprezece ani. Alaturi de ea mai stau patru matusi fascinante si un bunic excentric. Copilul primeste educatia necesara si se bucura din plin de linistea si confortul unei familii. 

Dar, cu numai citeva saptamini inainte ca Maggie sa implineasca virsta de sase ani, are loc un eveniment socant care le schimba tuturor vietile. Trec douazeci de ani si Maggie, acum la New York, primeste o vizita surpriza a bunicului ei. 

Fetele lui Faraday - Monica Mcinerney.

Acesta din urma aduce cu sine o revelatie neasteptata si o propunere de a reuni familia. Insa, acum, Maggie incepe sa-si dea seama ca persoanele pe care credea ca le cunoaste atit de bine au secrete adinc ingropate. Povestea fetelor Faraday este o saga de familie, plina de caldura si umor. 

Totodata, este un roman despre secrete si minciuni, cu amintiri puternice care leaga inevitabil membrii oricarei familii, dar, din pacate pot sa duca si la despartiri dureroase.

No comments:

Post a Comment